Birisi profillerinin ekran görüntüsünü aldığında Tinder şu anda kullanıcıları bilgilendirmiyor.?

Birisi profillerinin ekran görüntüsünü aldığında Tinder kullanıcıları için herhangi bir bildirim sistemi yoktur.Bu, kullanıcı profiline ekran görüntüleri aracılığıyla kolayca erişilemediğinden emin olmak için bazı proaktif adımlar atmadıkça, bunun ne zaman gerçekleştiğinin farkında olmayabileceği anlamına gelir.Ayrıca, daha fazla araştırma yapılmadan birinin profilinin ekran görüntüsünün alınıp alınmadığını belirlemek zor olabilir.Bu nedenle, ekran görüntüleri aracılığıyla yanlışlıkla ifşa edilmekten kaçınmak istiyorlarsa, Tinder kullanıcılarının gizliliklerini korumak ve profillerini güvende tutmak için önlemler almaları önemlidir.

Sizce bu değişmeli mi?

Tinder, 2021 yılına kadar ekran görüntülerini bildirmiyor.Bazı insanlar bunun değişmesi gerektiğini düşünüyor çünkü kaza anında ekran görüntüsü alan kişilere haksızlık oluyor.Diğerleri bunun gerekli bir güvenlik önlemi olduğunu düşünüyor.Bu konu hakkında ne düşündüklerine karar vermek herkesin kendisine kalmıştır.

Neden veya neden olmasın?

Tinder'da ekran görüntüsü aldığınızda uygulama sizi bilgilendiriyor mu?

Tinder'da ekran görüntüsü almanın artıları ve eksileri var.Bir yandan, birine bir şey kanıtlamanız gerekiyorsa bu yardımcı olabilir.Örneğin, partnerinizle kimin önce sola kaydırdığı konusunda tartışıyorsanız, bir ekran görüntüsü anlaşmazlığı çözmenize yardımcı olabilir.

Bununla birlikte, Tinder'da ekran görüntüsü almanın dezavantajları da vardır.Birincisi, diğer insanlar biriyle sohbet etmeye veya eşleşmeye çalışırken rahatsız edici ve can sıkıcı olabilir.Ek olarak, birisi ekran görüntünüzü izniniz olmadan alırsa, bu soruna yol açabilir.Birisi çevrimiçi olarak dahil olduğunuz utanç verici bir anın ekran görüntüsünü gönderirse (örneğin), çevrimiçi paylaşarak sizi küçük düşürebilir.

Sonuç olarak, ekran görüntüsü almanın zahmete değer olduğunu düşünüp düşünmemek her bireye kalmış.Bazı insanlar onları yararlı bulabilirken, diğerleri zaman yatırımına değmediğini düşünebilir.

Hiç birisinin size söylemeden Tinder profilinizin ekran görüntüsünü almasını sağladınız mı?

Eğer öyleyse, Tinder bunu size bildirdi mi?

Tinder, profillerinden ekran görüntüleri alındığında şu anda kullanıcıları bilgilendirmemektedir.Bu, birisi sizin izniniz olmadan profilinizin ekran görüntüsünü alırsa, resmi çevrimiçi yayınlayana kadar bunun farkında olmayabileceğiniz anlamına gelir.Bu size olursa, Tinder'dan bu konuda bildirim almanın bir yolu yoktur.Ancak ekran görüntüsünü alan kullanıcıyı uygulamanın destek ekibine bildirebilirsiniz.

Sana nasıl hissettirdi?

Ekran görüntümü Tinder'da gördüğümde, beni gerçekten mutlu ve heyecanlı hissettirdi.O gece ne kadar eğlendiğimin harika bir hatırlatıcısıydı.Ekran görüntüsünü görünce tekrar arkadaşlarımın yanındaymışım gibi hissettim.

Tinder, birisi ekran görüntüsü aldığında kullanıcıları bilgilendirmeye başlasaydı, insanların bunu yapmasını durdurur muydu?

Bu sorunun kesin bir cevabı yoktur, çünkü büyük ölçüde bireyin görüşüne bağlıdır.Bazı insanlar bilgilendirilmenin insanların ekran görüntüsü almasını engelleyeceğini düşünürken bazıları bunun bir fark yaratmayacağını düşünebilir.Sonuçta, böyle bir özelliği uygulamaya karar verip vermemeleri Tinder'a kalmış.

Yoksa insanların bildirim sistemini aşmanın bir yolunu bulacağını mı düşünüyorsunuz?

Tinder şu anda ekran görüntülerini bildirmiyor, ancak bunların alınmasını engellemenin bir yolu yok.Bazı insanlar bildirim sistemini aşmanın bir yolunu bulabilir, ancak diğerleri bulamayabilir.Ekran görüntülerinden haberdar olmak isteyip istemediklerine karar vermek her bireye kalmıştır.

İnsanların diğer kişilerin Tinder profillerinin ekran görüntülerini almasının ana nedeninin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

İnsanların diğer kişilerin Tinder profillerinin ekran görüntülerini almasının birçok nedeni vardır, ancak en yaygın nedenlerden bazıları şunlardır:

- Profillerini arkadaşlarına veya aile üyelerine göstermek için

-Hatırlamaya değer olduğunu düşündükleri bir konuşmayı veya etkileşimi belgelemek

-Kendileri veya bir başkası için potansiyel eşleşmeler bulmak için

-Belirli bir zamanda belirli bir yerde olduklarını kanıtlamak

-Geçmişte onları inciten birinden intikam almak

Sebep ne olursa olsun, diğer insanların Tinder profillerinin ekran görüntüsünü almak giderek daha popüler hale geliyor.

Arkadaşlarına göstermek için mi?

Tinder'da ekran görüntüsü aldığınızda uygulama arkadaşlarınıza haber veriyor mu?

Evet, ekran görüntüsü aldığınızda Tinder arkadaşlarınızı bilgilendirmez.Bildirim "Ekran Görüntüsü Alındı!" Gibi bir şey söyleyecektir. ve ekran görüntüsüne bir bağlantı ekleyin.Arkadaşlarınız daha sonra ekran görüntüsünü kendi Tinder hesaplarında veya uygulamanın ana ekranında görüntüleyebilir.

Fotoğraftaki kişiyle dalga geçmek için mi?

Hayır, Tinder 2021 ekran görüntülerini bildirmiyor.Bu yalan bir haberdir.

Kişiye ilgi duydukları ve fotoğrafını kaydetmek istedikleri için mi?

Tinder'da ekran görüntüsü aldığınızda, uygulama kişiye fotoğrafını çektiğinizi bildirir mi?2021'de bu, uygulamadan değiştirilen veya hatta kaldırılan bir şey olabilir.Bunun olmasının birçok nedeni var.Bunun bir nedeni, invaziv veya çok kişisel olarak görülebilmesidir.Başka bir neden de, birini aldatmanın bir yolu olarak görülebilmesidir.Durum ne olursa olsun, 2021'de artık Tinder'da ekran görüntüsü alınmayacak olabilir.

Tamamen başka bir nedenle mi?(Lütfen açıkla.)?

Tinder'ın ekran görüntülerini ne zaman bildirmeye başlayacağı konusunda belirlenmiş bir zaman çerçevesi yok, ancak özelliğin sonunda uygulanacağı muhtemel.Bunun olmasının birkaç nedeni var.Birincisi, Tinder daha popüler hale geldikçe ve kullanıcılar daha fazla ekran görüntüsü yayınladıkça, hepsini takip etmek giderek zorlaşıyor.Ekran görüntüleri başkaları tarafından görüldüğünde kullanıcıları bilgilendirmek, eskilerini bulmalarını ve silmelerini kolaylaştırır.İkincisi, Tinder algoritmasını geliştirmeye devam ettikçe, uygulamanın alınan her bir ekran görüntüsünü takip etmesi daha az önemli hale gelebilir.Başka bir deyişle, uygulama hangi ekran görüntülerinin eşleşmeye yol açma olasılığının daha yüksek olduğunu belirleyebiliyorsa, her birini takip etmekle uğraşması gerekmez.Son olarak, Tinder'ın önce başka özellikler eklemesi ve bildirim bildirimlerini tamamen unutması olasılığı her zaman vardır.

13Bir başkasının Tinder profilinin ekran görüntüsünü, önce onlara söylemeden/size söylememenizi söyledikten sonra aldınız mı?

Farkına bile varmadan büyük bir şansın var.Tinder, ekran görüntülerini açıkça yasaklamaz, ancak kullanıcıları "başka birinin profilinin ekran görüntüsünü almanın politikamıza aykırı olduğu" konusunda uyarır.Bu, eğer biri sizden profilinin ekran görüntüsünü almamanızı isterse, muhtemelen bunu yaparak onların isteklerini ihlal ediyorsunuz demektir.

Tinder'da ekran görüntülerinin hoş karşılanmamasının ana nedeni, gelecekteki anlaşmazlıklarda veya davalarda kanıt olarak kullanılabilecek olmalarıdır.Birisi konuşmanızın ekran görüntüsünü alır ve çevrimiçi olarak yayınlarsa, itibarınızı zedeleyebilir ve gelecekteki maçlarda sorunlara neden olabilir.

Bu nedenle, Tinder'da ekran görüntüsü alırken dikkatli olun - yalnızca ekran görüntüsünü aldığınız kişiden değil, aynı zamanda gelecekteki olası tarihlerden de azarlanmanız olasıdır.