Google Fotoğraflar'ı bir hesaptan diğerine nasıl aktarırım?

Google Fotoğraflarınızı bir hesaptan diğerine aktarmak istiyorsanız, bunun için uygulayabileceğiniz birkaç farklı yol vardır.

Bir yol, telefonunuzda veya bilgisayarınızda Google Fotoğraflar uygulamasını kullanmaktır.Uygulamayı açın ve fotoğrafları aktarmak istediğiniz hesapla oturum açın.Ardından taşımak istediğiniz fotoğrafları seçin ve “Dışa Aktar”a basın.Birden fazla hesabınız varsa, Google Fotoğraflar'ın ana menüsündeki "Aktar" düğmesini de kullanabilirsiniz.

Başka bir seçenek de Google Drive'ı kullanmaktır.Google Drive'ı açın ve fotoğrafları aktarmak istediğiniz hesapla oturum açın.Ardından taşımak istediğiniz tüm fotoğrafları seçin ve “Kopyala”ya basın.Daha sonra, daha önce bahsedilen yöntemlerden birini kullanarak bunları bilgisayarınızdaki veya telefonunuzdaki yeni bir klasöre yapıştırabilirsiniz.

Google Fotoğraflarımı farklı bir hesaba taşıyabilir miyim?

Evet, Google Fotoğraflarınızı farklı bir hesaba taşıyabilirsiniz.Ancak, önce eski hesabınızdaki fotoğrafları yeni hesabınıza kopyalamanız gerekir.Bunu yapmak için:

  1. Eski cihazınızda Google Fotoğraflar'ı açın.
  2. Aktarmak istediğiniz fotoğrafları seçin.
  3. Ekranın sol üst köşesindeki üç çizgiye (noktalı olanlar) tıklayın.
  4. "Yeni Hesaba Kopyala"yı seçin.
  5. Görüntülenen alanlara yeni hesabınızın adını ve parolasını girin ve Tamam'ı tıklayın.

Google Fotoğraflarımı başka biriyle nasıl paylaşabilirim?

Google Fotoğraflarınızı başka biriyle paylaşmak istiyorsanız, bunu yapmanın birkaç farklı yolu vardır.

İlk olarak, onlara fotoğrafların bağlantısını içeren bir e-posta gönderebilirsiniz.

İkinci olarak, fotoğrafları Google+'da veya başka bir sosyal medya platformunda paylaşabilirsiniz.

Üçüncüsü, fotoğrafları birisiyle paylaşmak için telefonunuzda veya bilgisayarınızda Google Fotoğraflar uygulamasını kullanabilirsiniz.

Dördüncüsü, fotoğrafları hesabınızda oturum açmış diğer kişilerle paylaşmak için Gmail'deki "Fotoğraf Paylaş" özelliğini kullanabilirsiniz.

Google Fotoğrafları aktarmanın en kolay yolu nedir?

Google Fotoğraflar'ı bir hesaptan diğerine aktarmanın birkaç farklı yolu vardır.Bir yol, telefonunuzda veya bilgisayarınızda Google Fotoğraflar uygulamasını kullanmaktır.Ayrıca, Google Fotoğraflar uygulamasını kullanarak veya onlara fotoğraf albümünün bağlantısını içeren bir e-posta göndererek diğer kişilerle fotoğraf paylaşabilirsiniz.Son olarak, Google Fotoğraflar'ın ana menüsündeki "Kopyala" düğmesini kullanarak fotoğrafları bir hesaptan diğerine kopyalayabilirsiniz.

Google Fotoğraflarımı nasıl dışa aktarırım?

Google Fotoğraflar kitaplığınızı farklı bir hesaba aktarmak istiyorsanız şu adımları izleyin:

  1. Cihazınızda Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
  2. Ana ekranın sol üst köşesindeki üç çizgiye dokunun.
  3. Görünen menüden Ayarlar'ı seçin.
  4. "Hesaplar ve fotoğraflar" bölümünün altında Fotoğrafları ve videoları dışa aktar'a dokunun.
  5. Sonraki sayfada, fotoğraflarınızı dışa aktarmak için bir seçenek belirleyin: tarihe veya albüme göre (birden fazla varsa).
  6. Devam etmek için İleri'ye dokunun.

Google Fotoğraflarımı indirebilir miyim?

Google Fotoğraflarınızı bir hesaptan diğerine aktarmak istiyorsanız, ilk adım her iki hesapta da oturum açmaktır.Ardından, her iki cihazda da Google Fotoğraflar uygulamasını açın ve aktarmak istediğiniz fotoğrafları seçin.Ekranın sol tarafında, Diğer'e dokunun."Hesaplar" altında, fotoğraflarınızı aktarmak istediğiniz hesabı seçin ve ardından Aktar'a dokunun.Aktarma işlemine devam etmek istediğinizden emin olup olmadığınız sorulacak.Eminseniz Evet'e dokunun ve ardından işlemin bitmesini bekleyin.

Google Fotoğraflarımı yedeklemenin bir yolu var mı?

Google Fotoğraflar'ı bir hesaptan diğerine aktarmanın en iyi yolu, ilgili belirli koşullara bağlı olarak değişebileceğinden, bu sorunun herkese uyan tek bir yanıtı yoktur.Ancak, Google Fotoğraflar'ın bir hesaptan diğerine nasıl aktarılacağına ilişkin bazı ipuçları, üçüncü taraf bir fotoğraf depolama hizmetinin kullanılmasını, fotoğrafları manuel olarak dışa ve içe aktarmayı veya Sync for Windows veya iCloud for Mac gibi bir masaüstü uygulamasını kullanmayı içerebilir.

GooglePhotos albümümü silersem ne olur?

GooglePhotos albümünüzü sildiyseniz, içindeki tüm fotoğraflar sonsuza kadar kaybolur.Bunları yedekten geri yükleyemez veya Google Fotoğraflar web sitesi aracılığıyla kurtaramazsınız.Fotoğraflardan herhangi birini saklamak istiyorsanız, onları başka bir hesaba taşımanız ve ardından oradaki eski albümü silmeniz gerekir.

9Google fotoğraflarından fotoğraflar nasıl silinir 10 öğeyi kaldır 11Hedef seç 12Silme işlemini onayla13Fotoğrafı paylaş?

14Download photos15Delete album16Upload new photo17Create slideshow18Copy albums19Move photos20delete photo21upload to google drive22share on social media23print24view25manage26edit27export28download29view30delete31copy32move33share34print35manage36edit37export38download39view40delete41upload to google drive42share on social media43print44view45manage46edit47export48download49view50delete51upload to google drive52share on social media53print54view55manage56edit57export58download59view60delete61upload to google drive62share on social media63print64View65Manage66Edit67Export68Download69View70Delete71Upload New Photo72Share Photo?73Öğeyi Kaldır74Hedef Seç75Silmeyi Onayla76Fotoğraf Paylaşılsın mı?77Download Photos78Delete Album79Upload New Photo80Create Slideshow81Copy Albums82Move Photos83Delete Photo84Upload To Google Drive85Share On Social Media86Print87View88Manage89Edit90Export91Download92View93Delete94Upload To Google Drive95Share On Social Media96Print97View98Manage99Edit100Export101Download102View103Delete104Upload To Google Drive105Share On Social Media106Print107Preview108Export109Preview110Preview111Preview112Preview113Preview114Preview115Preview116 Preview117 Preview118 Preview119 Preview120 Preview121 Preview122 Preview123 preview124 preview125 preview126 preview127 preview128 preview129 preview130 view131 delete132 upload133 share134 print135 manage136 edit137 export138 download139 view140 sil141 google drive'a yükle142 sosyal medyada paylaş143 yazdır144 görünüm145 yönet146 düzenle147 dışa aktar148 indir149 görünüm150 sil151 google drive'a yükle152 sosyal medyada paylaş153 yazdır154 Görünüm155 Yönet156 Düzenle157 Dışa aktar158 İndir159 Görüntüle160 Sil161 Google Dri'ye Yükle ve162 Sosyal Medyada Paylaş163 Yazdır164 Görüntüle165 Yönetiliyor166 Düzenle167 Dışa Aktar168 İndir169 Görüntüle170 Sil171 Yeni Fotoğraf Yükle172 Fotoğraf Paylaşılsın mı?173 Öğeyi Kaldır174 Hedef Seçin175 Silmeyi Onayla176 SharePhoto?177 Fotoğrafları İndir178 Albümü Sil179 Yeni Resim Yükle180 Slayt Gösterisi Oluştur181 Albümü Kopyala182 Fotoğrafları Taşı183 Fotoğrafı Sil184 Google Drive'a Yükle185 Sosyal Medyada Paylaş186 Yazdır187 Görünüm188 Yönet 189 Düzenle190 Dışa Aktar191 İndir192 Görünüm193 Sil194 Google Drive'a Yükle195 Sosyal Medyada Paylaş196 Yazdır197 Görünüm198 Yönet4199 Düzen200 Dışa Aktar201 İndir202 Görünüm203 Sil Upload To Google Drive205 ShareOnSocialMedia206 Print207 Preview208 Export209 Preview210 Prevew211Prevew212Prevew213Prevew214Prevew215Prevew216 Prevew217 Prevew218 Prevew219 Pre Veiw220previews221 previews222 previews223 previews224 previews225 previews226 previews227 previews228previews229previews230previews231 pre veiw232 pre veiw233 pre veiew234 pre veiw235 pre veiew236 pre vieew237 preview238 preview239 preview240 preview241previeew242 previeew243 previeew244previev245previev246previev247previev248 Previeuws249Previeuws250Previeuws251Previeuws252 Previeuws253 Previeuws254 Previuws255Previuews256Previuews257 Öncekiler258 Öncekiler259 Öncekiler260

Fotoğraflarınızı Gmail, YouTube ve Picasa'da bir hesaptan diğerine nasıl aktarabilirsiniz.

  1. Fotoğraflarınızı saklamak istediğiniz e-postayı açın.
  2. E-postanın üst kısmındaki "Fotoğraflar" sekmesine tıklayın.
  3. Her birini tıklarken Ctrl (Komut) tuşunu basılı tutarak tüm fotoğraflarınızı seçin.