Vad är processen för att gå till Instagram-utkast?

För att gå till Instagram-utkast öppnar du först din Instagram-app.Tryck sedan på de tre linjerna i det övre vänstra hörnet på huvudskärmen.Detta öppnar en meny där du kan välja "Kontoinställningar".Under Inställningar trycker du på Utkast.Du kommer nu att se alla dina nuvarande och tidigare Instagram-utkast.Om du vill visa ett specifikt utkast dubbelklickar du på det.För att ta bort ett utkast, tryck länge på det och välj sedan "Ta bort utkast.

Hur kommer du åt dina Instagram-utkast?

För att komma åt dina Instagram-utkast måste du först logga in på ditt konto.När du är inloggad klickar du på de tre raderna i det övre vänstra hörnet av skärmen.Detta öppnar en meny där du kan välja "Kontoinställningar".På nästa sida, under "Allmänt", klicka på "Historik".Du kommer nu att kunna se alla dina tidigare inlägg och kommentarer samt alla utkast som du har sparat.För att se ett specifikt utkast klickar du bara på det så öppnas det i ett nytt fönster.Om du vill ta bort ett utkast, välj bara det och tryck på raderingsknappen längst ner i fönstret.

Vilka är stegen för att skapa ett utkast på Instagram?

För att skapa ett utkast på Instagram, följ dessa steg:

  1. Öppna Instagram-appen på din telefon.
  2. Tryck på de tre linjerna i det övre vänstra hörnet av skärmen.
  3. Välj "Kontoinställningar".
  4. Tryck på "Utkast" under "Allmänt".
  5. Om du inte har skapat några utkast ännu kommer du att bli ombedd att göra det nu.Om du redan har skapat utkast, tryck på ett av dem för att fortsätta med den här guiden.
  6. På sidan "Utkast", under "Inställningar", se till att: ( din profil är inställd på offentlig; och ( alla inlägg är inställda som offentliga som standard (detta gör att andra kan se dina utkast). Du kan ändra detta inställning senare om du vill ha sekretess för dina utkast eller vissa inlägg men inte andra.
  7. För att börja skapa ett nytt utkast, tryck på "+"-knappen i det nedre högra hörnet av skärmen och ange en titel för ditt utkast (t.ex. "Mitt första Instagram-utkast"). Du kan också lägga till hashtags (#) och/eller beskrivningstext om så önskas innan du trycker på skicka (). Obs! Beskrivningsfältet är bara synligt om du har lagt till minst ett foto eller en video i ditt inlägg - annars blir det tomt . När du har angett all din information, tryck på skicka ().
  8. Ditt nya utkast kommer att visas i kronologisk ordning tillsammans med alla andra aktuella utkast på Instagram – så se till att kolla in det!För att ta bort ett utkast, tryck bara länge på det och välj "Ta bort utkast.

Kan du spara oavslutade inlägg som utkast på Instagram?

Ja, du kan spara oavslutade inlägg som utkast på Instagram.För att göra detta: 1) Öppna inlägget du vill spara som ett utkast. 2) Tryck på de tre linjerna i en triangelikon i det nedre vänstra hörnet av inlägget. 3) I avsnittet "Utkast" som visas trycker du på "Skapa utkast". 4) Namnge ditt utkast och tryck på "Spara".Ditt utkast kommer nu att sparas i ditt kontos utkastmapp.Du kan komma åt den genom att gå till din profil och välja "Mina inlägg" och sedan välja utkastet du vill se.Obs: Om du tar bort ett inlägg efter att ha sparat det som ett utkast, kommer det inlägget inte att försvinna från Instagram men det kommer inte att vara synligt för någon annan som kan ha sett det medan det fortfarande pågick.Om du senare bestämmer dig för att du inte vill behålla inlägget som ett utkast, ta bara bort det från ditt konto (det kommer inte att försvinna).

Hur länge sparas Instagram-utkast?

Instagram-utkast sparas i en timme.Därefter raderas de automatiskt.

Behöver du en specifik app för att komma åt Instagram-utkast?

Nej, du behöver ingen specifik app för att komma åt Instagram-utkast.Du kan komma åt dem via din webbläsare eller via en app på din telefon.

Så här kommer du åt dem via din webbläsare:

Så här kommer du åt dem via en app på din telefon:

  1. Öppna webbplatsen https://www.instagram.com i din webbläsare.
  2. På vänster sida av skärmen, under "Konto", klicka på "Ditt konto".
  3. Under Utkast klickar du på Visa utkast.
  4. Om du har mer än ett utkastkonto kommer du att se separata flikar för var och en (om du till exempel har ett personligt konto och ett jobbkonto kommer det att finnas två flikar - Personligt och Arbete).
  5. För att se ett utkast, välj det från listan till höger på skärmen och tryck på "Spela".
  6. Öppna Instagram-appen på din telefon (om den inte redan är öppen).
  7. Tryck på de tre raderna i det övre vänstra hörnet av huvudskärmen (eller tryck på Meny > Inställningar > Allmänt > Profilbild).
  8. Under "Konto" trycker du på "Ditt konto".Under "Utkast", tryck på "Visa utkast".Om du har mer än ett utkastkonto kommer du att se separata flikar för var och en (om du till exempel har ett personligt konto och ett jobbkonto kommer det att finnas två flikar - Personligt och Arbete). För att se ett utkast, välj det från listan till höger på skärmen och tryck på Spela upp.

Vad händer om du inte avslutar ett Instagram-utkast och försöker lägga upp det?

Om du inte avslutar ett Instagram-utkast och försöker lägga upp det, kommer ditt inlägg att avvisas med följande meddelande: "Det här inlägget har avvisats eftersom det inte uppfyller Instagrams riktlinjer för inlägg."Det betyder att ditt konto kan ha stängts av om du har brutit mot någon av Instagrams användarvillkor.Om du är osäker på om ditt konto har stängts av eller inte kan du kontrollera det genom att gå till https://www.instagram.com/help/suspended?ref=hl och letar efter en länk som säger "Ditt konto har tillfälligt stängts av."Om du fortfarande har frågor om hur du lägger upp ett utkast på Instagram, är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Hur kan du se om ett inlägg har sparats som ett utkast på Instagram?

1.Öppna Instagram och logga in2.Längst upp till höger på skärmen ser du en blå "Utkast"-knapp3.Om inlägget har sparats som ett utkast kommer du att se en grön bock bredvid den4.För att se alla dina utkast, klicka på fliken "Historik" längst ned på skärmen5.För att ta bort ett utkast, välj bara det och tryck på "Radera"-knappen6.Du kan också dela utkast med vänner genom att välja "Dela utkast" från rullgardinsmenyn7.8.

Betyder det att ett inlägg sparas som ett utkast på Instagram att det automatiskt publiceras senare?

Nej, Instagram publicerar inte automatiskt inlägg som sparas som utkast.Inlägg som sparas som utkast visas på användarens tidslinje men publiceras inte förrän användaren bestämmer sig för att publicera dem.Om ett inlägg av misstag publiceras som ett utkast kan användaren avpublicera det genom att följa stegen som beskrivs på deras profilsida.

Finns det något sätt att dela ett Instagram-utkast med någon innan det publiceras?

Det finns inget sätt att dela ett Instagram-utkast med någon innan det har publicerats.Du kan dock spara ett utkast till senare och sedan publicera det när du är redo.Du kan också ta bort ett utkast om du inte vill att det ska ses av andra.

Kan mer än en person arbeta på ett Instagram-utkast samtidigt?

Instagram är ett bra sätt att dela foton och videor med vänner och familj.Du kan också använda den för att dela idéer med andra personer i din organisation eller community.Du kan dock inte arbeta på ett Instagram-utkast samtidigt som andra människor.Om du vill arbeta på ett Instagram-utkast tillsammans med andra måste du skapa ett separat konto för varje person.

Finns det några sekretessinställningar för utkast på Instagram?13?

Det finns några sekretessinställningar för utkast på Instagram.Du kan styra vem som kan se dina utkast och du kan ta bort dem när som helst.

  1. På Instagrams huvudskärm klickar du på de tre raderna i det övre vänstra hörnet av skärmen.
  2. Klicka på "Sekretess" under "Kontoinställningar".
  3. I avsnittet "Sekretess", under "Vem kan se dina inlägg och kommentarer?" välj antingen "Public" eller "Only Me".
  4. Klicka på "Spara ändringar.