Jak uzyskać dostęp do wersji roboczych na Instagramie?

Aby uzyskać dostęp do wersji roboczych na Instagramie, wykonaj następujące kroki:1.Otwórz aplikację Instagram na swoim telefonie2.Stuknij w trzy linie w lewym górnym rogu ekranu 3.Wybierz „Ustawienia konta”4.W sekcji „Ogólne” stuknij w „Prywatność i bezpieczeństwo”5.W sekcji „Wyloguj się” wybierz „Tak, chcę się wylogować”. 6.U dołu ekranu, w sekcji „Zaloguj się” wpisz swoją nazwę użytkownika i hasło7.W prawym górnym rogu ekranu, w sekcji „Mój profil”, zobaczysz listę wszystkich swoich postów8.Aby wyświetlić wersję roboczą posta, naciśnij i przytrzymaj go9.Aby go usunąć, dotknij czerwonego krzyżyka obok niego10.Aby zapisać post do późniejszego wyświetlenia lub udostępnienia11., dotknij trzech linii w lewym górnym rogu ekranu12., wybierz 13., wprowadź 14., naciśnij długo 15., zapisz16..dotknij trzech linii w lewym górnym rogu mojego profilu17..wprowadź18. naciśnij długo19,.zapisz20...stuknij w trzy linie w lewym górnym rogu mojego profilu21,,wprowadź22,,długie naciśnięcie23,,zapisz24...dotknij trzech liniiw lewym górnym rogu mojego profilu25,,wybierz26,,edytuj27,,,,usuń28,,,,udostępnij29..... ..wprowadź31,,,,edytuj32,,,,usuń33.......wyjście z programu34......

Wykonaj te proste kroki, aby rozpocząć korzystanie z wersji roboczych na Instagramie:

Po pierwsze – otwórz Instagram i zaloguj się na swoje konto (nazwa użytkownika i hasło znajdują się na dole każdej strony).

Jak stworzyć wersję roboczą na Instagramie?

Aby utworzyć wersję roboczą na Instagramie, wykonaj następujące kroki:

  1. Otwórz aplikację Instagram i zaloguj się.
  2. Dotknij trzech linii w lewym górnym rogu ekranu, aby otworzyć ustawienia konta.
  3. W sekcji „Ogólne” kliknij „Wersje robocze”.
  4. Aby rozpocząć tworzenie nowej wersji roboczej, dotknij przycisku „Nowa wersja robocza” u dołu ekranu.
  5. Wpisz nazwę wersji roboczej w polu „Nazwa”, a następnie dotknij „Utwórz”.
  6. Gdy będziesz gotowy do rozpoczęcia szkicowania, dotknij jednego ze swoich postów w swoim kanale, a następnie wybierz opcję „Edytuj wersję roboczą”.
  7. Pod każdym wybranym postem zobaczysz zieloną ikonę plusa (+) obok jego tytułu (lub zdjęcia profilowego). Ta ikona wskazuje, że ten post jest obecnie przygotowywany — możesz go edytować w dowolny sposób przed opublikowaniem go w Instagram Stories lub na Twitterze.

Jak zapisać post jako wersję roboczą na Instagramie?

Aby zapisać post jako wersję roboczą na Instagramie, wykonaj następujące kroki:

  1. Otwórz post, który chcesz zapisać jako wersję roboczą.
  2. Stuknij trzy linie w lewym górnym rogu ekranu.
  3. Wybierz „Zapisz post jako wersję roboczą”.
  4. Wprowadź nazwę wersji roboczej i dotknij opcji Zapisz.

Jak wyświetlić zapisane wersje robocze na Instagramie?

Aby wyświetlić zapisane wersje robocze na Instagramie, wykonaj następujące czynności:1.Otwórz Instagram i zaloguj się2.Kliknij trzy linie w lewym górnym rogu ekranu3.Wybierz „Zapisane posty”4.Zobaczysz wszystkie swoje wcześniejsze posty, które zostały zapisane jako wersje robocze5.Aby zobaczyć konkretny post, kliknij na niego6.Jeśli chcesz usunąć wpis, zaznacz go i naciśnij „Usuń”7.

Gdzie znajdują się moje wersje robocze na Instagramie?

Jeśli korzystasz z Instagrama na urządzeniu mobilnym, Twoje wersje robocze znajdują się w aplikacji „Zdjęcia”.Jeśli korzystasz z Instagrama na komputerze, Twoje wersje robocze znajdują się w sekcji „Moje konto” w witrynie.

Aby uzyskać dostęp do wersji roboczych:

  1. Otwórz Instagram na swoim urządzeniu mobilnym lub komputerze.
  2. W lewym górnym rogu ekranu dotknij trzech linii w niebieskim polu z napisem „Menu”.
  3. W sekcji „Ustawienia” wybierz „Moje konto”.
  4. Po prawej stronie, w sekcji „Przesłane pliki” znajdź i stuknij „Wersje robocze”.
  5. Zobaczysz listę wszystkich wersji roboczych postów.Stuknij w jeden, aby go wyświetlić.

Czy mogę edytować moje wersje robocze na Instagramie?

Tak, możesz edytować swoje wersje robocze na Instagramie.Aby to zrobić, otwórz aplikację i przejdź do wersji roboczych.Stuknij ikonę ołówka w lewym górnym rogu i wybierz „Edytuj wersję roboczą”.Następnie możesz wprowadzić zmiany w swoim poście, tak jak w każdym innym poście na Instagramie.

Co się stanie, jeśli usunę wersję roboczą na Instagramie?

Jeśli usuniesz wersję roboczą na Instagramie, Twoje konto zostanie usunięte wraz z nią.Nie będziesz w stanie go odzyskać ani odzyskać żadnej udostępnionej zawartości.Ponadto wszyscy obserwujący, których posiadałeś dla tego draftu, również zostaną utraconi.

Ile wersji roboczych mogę mieć na Instagramie?

Instagram pozwala mieć do 400 wersji roboczych posta.Oznacza to, że możesz utworzyć tyle różnych wersji swojego posta, ile chcesz, zanim ostatecznie go opublikujesz.To świetny sposób na uzyskanie opinii i upewnienie się, że Twój post jest doskonały, zanim ostatecznie udostępnisz go światu.Jednak upewnij się, że nie spędzasz zbyt dużo czasu na każdym szkicu – poświęć tylko tyle czasu, aby przekaz był jasny i pozbawiony błędów.

Czy moje wersje robocze wygasną na Instagramie?

Nie ma ustalonego limitu czasu, przez jaki Twoje wersje robocze pozostaną na Instagramie.Jeśli jednak nie użyjesz ich ani nie udostępnisz w określonym czasie, wygasną i zostaną usunięte.

Aby uzyskać dostęp do wersji roboczych:

Gdy już znajdziesz się w wersji roboczej, pamiętaj o kilku rzeczach:

- Twoje wersje robocze wygasają po 24 godzinach, chyba że zdecydujesz się zachować je dłużej, udostępniając je innym lub używając ich samodzielnie.Jeśli wygasną i nie wykorzystasz ich w ciągu 24 godzin, zostaną one automatycznie usunięte z Twojego konta.

- Możesz także usuwać pojedyncze wersje robocze, przesuwając palcem w lewo od miejsca, w którym są wyświetlane, i dotykając opcji „Usuń wersję roboczą”.Ta opcja jest dostępna tylko wtedy, gdy masz co najmniej 1 wersję roboczą zapisaną na koncie.Usunięcie wszystkich wersji roboczych naraz spowoduje ich trwałe usunięcie z konta.

  1. Otwórz aplikację Instagram na swoim telefonie.
  2. W lewym górnym rogu ekranu głównego dotknij trzech linii z napisem „Ustawienia”.
  3. W sekcji „Ogólne” dotknij „Twoje konto”.
  4. W sekcji „Twój profil” stuknij w „Wersje robocze”.
  5. Jeśli masz więcej niż jedną zapisaną wersję roboczą, zobaczysz ich listę pod sobą.Stuknij w ten, który chcesz wyświetlić. (Jeśli masz zapisaną tylko jedną wersję roboczą, będzie ona znajdować się na samym dole tej listy).

Czy inne osoby widzą moje wersje robocze na Instagramie?

Instagram to świetny sposób na udostępnianie wersji roboczych znajomym i rodzinie, ale pamiętaj, że inne osoby mogą zobaczyć Twoje wersje robocze, jeśli udostępnisz je publicznie.Aby inni nie widzieli Twoich wersji roboczych:

-Wybierz opcję „Prywatny”, gdy udostępniasz komuś wersję roboczą.

-Udostępniaj tylko te wersje robocze, które chcesz udostępnić innym.

-Sprawdź ustawienia prywatności dla każdego posta przed opublikowaniem, aby upewnić się, że tylko ci, którym chcesz go zobaczyć, mogą go zobaczyć.