Czy Tinder pokazuje się, gdy czytasz wiadomość?

Odpowiedź na to pytanie brzmi: tak, Tinder pokazuje się, gdy czytasz wiadomość.Gdy otworzysz wiadomość, u góry ekranu pojawi się znacznik czasu, który również zostanie podświetlony na zielono.Dodatkowo, jeśli przesuniesz palcem w lewo na wiadomości, Tinder poinformuje Cię, jak dawno została wysłana.Więc to, czy chcesz przeczytać konkretną wiadomość, zależy od tego, ile masz dostępnego czasu. TL; DR: Tak, Tinder wyświetla się, gdy czytasz wiadomość.

Jak możesz stwierdzić, czy ktoś przeczytał Twoją wiadomość na Tinderze?

Gdy wyślesz wiadomość na Tinderze, aplikacja wyświetli małe powiadomienie o treści „Wysłano Ci wiadomość”.Jeśli ktoś przeczytał Twoją wiadomość, zobaczy obok niej pomarańczowy przycisk „przeczytaj”.Jeśli jeszcze jej nie przeczytali, zobaczą zielony przycisk „nieprzeczytane”.

Co się stanie, jeśli przeczytasz wiadomość na Tinderze, ale nie odpowiesz?

Jeśli przeczytasz wiadomość na Tinderze, ale nie odpowiesz, nadawca założy, że wiadomość nie dotarła i przejdzie dalej.Jeśli odpowiesz, nadawca może pomyśleć, że jesteś nimi zainteresowany i zacznie wysyłać więcej wiadomości.Jeśli jednak nie odpowiesz po przeczytaniu wiadomości, zostanie to ogólnie uznane za odrzucenie przez drugą osobę.

Czy wiadomości na Tinderze wygasają, jeśli ich nie przeczytasz?

Gdy otworzysz wiadomość na Tinderze, wyświetli się informacja, jak długo ta wiadomość na Ciebie czekała.Jeśli nie przeczytasz wiadomości w tym czasie, wygaśnie i zostanie usunięta z historii czatu.Jeśli jednak usuniesz rozmowę lub zablokujesz osobę, która wysłała wiadomość, jej wiadomości będą nadal widoczne w Twojej historii czatów.

Czy inni użytkownicy mogą stwierdzić, kiedy przeczytałeś ich wiadomości na Tinderze?

Gdy przeczytasz wiadomość w Tinder, aplikacja wyświetli małą niebieską kropkę obok nazwy nadawcy.Jeśli przesuniesz w lewo wiadomość, zniknie ona z ekranu.Jednak inni użytkownicy nadal mogą zobaczyć, że przeczytałeś ich wiadomości, jeśli przeglądają Twój profil lub Cię obserwują.

Jak długo wiadomości pozostają nieotwarte na Tinderze, zanim zostaną usunięte?

Gdy otworzysz wiadomość na Tinderze, pozostanie ona otwarta przez około 24 godziny.Następnie zostanie automatycznie usunięty.Jeśli chcesz zachować wiadomość na dłużej, możesz wysłać odpowiedź, a następnie zapisać rozmowę.Zapisane wiadomości pozostaną otwarte do momentu usunięcia ich przez jednego z użytkowników lub wygaśnięcia (w zależności od ustawień).

Czy jest jakiś sposób, aby zobaczyć stare, nieprzeczytane wiadomości na Tinderze?

Jeśli chcesz śledzić, kiedy przeczytałeś wiadomość na Tinderze, nie ma na to łatwego sposobu.Jeśli jednak otworzysz wątek konwersacji dla określonej wiadomości i dotkniesz trzech linii w lewym górnym rogu, będziesz mógł zobaczyć, ile osób na nią odpowiedziało, a także jak dawno została wysłana.Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie swoje stare wiadomości na Tinderze, po prostu otwórz aplikację i przejdź do strony swojego profilu.Znajdziesz tam listę wszystkich swoich meczów z ostatnich kilku miesięcy.Możesz przesuwać palcem w lewo lub w prawo po dowolnej z tych wiadomości, aby przeczytać je ponownie.

Dlaczego ktoś miałby wysłać wiadomość na Tinder i nie oznaczać jej jako nieprzeczytanej?

Istnieje kilka powodów, dla których ktoś może nie oznaczać wiadomości jako nieprzeczytanej w Tinderze.Po pierwsze, osoba mogła właśnie przeczytać wiadomość i czeka na odpowiedź.Ewentualnie osoba ta może być zajęta i nie mieć czasu na natychmiastową odpowiedź.Wreszcie osoba ta może nie chcieć, aby inne osoby wiedziały, że wysyłają jej wiadomości na Tinderze.

Jeśli przypadkowo oznaczę wiadomość jako nieprzeczytaną na Tinderze, czy mogę to cofnąć?

Tak, możesz cofnąć nieprzeczytaną wiadomość na Tinderze, klikając ją i wybierając „nieprzeczytane”.Jeśli przeczytałeś wiadomość, zostanie ona oznaczona jako przeczytana.

Co oznaczają różne symbole powiadomień obok wiadomości na Tinderze?

Kiedy czytasz wiadomość na Tinderze, różne symbole powiadomień obok niej informują, jakiego rodzaju działania są wymagane, aby odpowiedzieć.Trzy rodzaje powiadomień to: serce, kciuk w górę i znak zapytania.

Powiadomienie w kształcie serca oznacza, że ​​osoba, która wysłała Ci wiadomość, polubiła Twoje zdjęcie profilowe.Aby na to odpowiedzieć, po prostu dotknij ich nazwy, a następnie naciśnij przycisk Lubię to.

Powiadomienia typu „kciuk w górę” oznaczają, że ktoś przesunął palcem w lewo na Twoim zdjęciu profilowym.Oznacza to, że uważają, że nie pasujesz do nich i postanowili nie przesuwać palcem w prawo na Twoim zdjęciu profilowym.Aby na to odpowiedzieć, po prostu dotknij ich nazwy, a następnie naciśnij przycisk niechęci.

Powiadomienia ze znakiem zapytania oznaczają, że do wiadomości dołączono coś ważnego — albo dlatego, że jest to sytuacja awaryjna, albo dlatego, że jest to coś, co wymaga natychmiastowej uwagi.Jeśli zobaczysz tego typu powiadomienie, odpowiedz jak najszybciej, aby dana osoba wiedziała, co się dzieje.